Elsker du at strikke til en god film?

Så er StrikkeBio lige noget for dig!

StrikkeBio skaber den ideelle ramme for alle strikkeentusiaster, så du kan fordybe dig i dit håndarbejde, samtidig med at du nyder en spændende filmoplevelse på det store lærred. Du behøver ikke bekymre dig om at tabe maskerne, for vi sørger for svagt lys i salen, så du kan strikke eller hækle problemfrit.

Alle er selvfølgelig velkommen - både med og uden strikketøj. 

Kombiner din passion for at strikke eller hækle med en god film! Vi ses i StrikkeBio i Bio Silkeborg.

 

StrikkeBio d.6. marts "Rom"

Tag dine strikkepinde og garn med, for den første Strikkebio-aften nærmer sig, og vi præsenterer filmen, der er skræddersyet til romantik og varme følelser. 

I "ROM" følger vi Gerda (Bodil Jørgensen) og Kristoffer (Kristian Halken), der er taget til Rom for at fejre deres 40-års bryllupsdag. En weekend fyldt med minder og kærlighed venter dem, da de genoplever byen, hvor Gerda som ung gik på kunstskole. Men Rom gemmer på mere end blot arkitektoniske skatte; den gemmer også på uventede følelser.

Når Gerdas tidligere kunstlærer og flamme, Johannes (Rolf Lassgård), træder ind i billedet, tager historien en uventet drejning. Parrets bånd udfordres, og Rom bliver kulissen for et ægteskab på prøve.

Instruktøren Niclas Bendixen, kendt for 'Ditte & Louise,' fører os med humor og hjerte gennem en romantisk fortælling om kærlighed, tiden der går, og muligheden for at finde nye eventyr, selv efter mange års ægteskab.

Vi glæder os til en aften med strik og film i godt selskab!

Tryk på plakaten og bestil dine billetter: