Baby Bio i Bio Silkeborg - Barselshygge for nybagte forældre

På den første fredag i hver måned kl. 10.30 (med enkelte undtagelser) byder Baby Bio i Bio Silkeborg velkommen til forældre og deres små skatte.

Baby Bio i Bio Silkeborg er specielt designet til nybagte forældre, der ønsker en unik biografoplevelse mens barslen står på. Når du vælger at se i en film i Baby Bio, sørger vi for, at lyset er dæmpet og lyden er sat lavt, hvilket gør det behageligt for både dig og din baby. Svagt lys i salen giver dig mulighed for let at holde øje med dit barn, og samtidig nyde filmen med mødregruppen i en rolig og hyggelig atmosfære.

Er din baby i drømmeland? Intet problem! Ved Baby Bio er det muligt at efterlade din sovende baby udenfor biografsalen i barnevognen – men glem ikke babyalarmen.

Vi gør opmærksom på, at det naturligvis kun er forældrene der skal købe billetter til Baby Bio. Baby skal ikke have egen billet. 

Baby Bio holder sommerferie og er tilbage første fredag i september kl. 10.30 hvor vi viser "Barbie". 

Barbie_poster
Barbie
Barbie opfattes som værende alt for excentrisk og individualistisk, og hun forvises fra Barbieland på grund af denne ufuldkommenhed. Men da hendes hjemland er i fare, vender Barbie tilbage med vished om, at det, der gør hende anderledes, også gør hende stærkere. Filmen er en del af Filmporten i udvalgte biografer
Billetter

Sæt også kryds i kalenderen 6. oktober hvor vi viser "After Everything"