Baby Bio i Bio Silkeborg - Barselshygge for nybagte forældre

På den første fredag i hver måned kl. 10.30 (med enkelte undtagelser) byder Baby Bio i Bio Silkeborg velkommen til forældre og deres små skatte.

Baby Bio i Bio Silkeborg er specielt designet til nybagte forældre, der ønsker en unik biografoplevelse mens barslen står på. Når du vælger at se i en film i Baby Bio, sørger vi for, at lyset er dæmpet og lyden er sat lavt, hvilket gør det behageligt for både dig og din baby. Svagt lys i salen giver dig mulighed for let at holde øje med dit barn, og samtidig nyde filmen med mødregruppen i en rolig og hyggelig atmosfære.

Er din baby i drømmeland? Intet problem! Ved Baby Bio er det muligt at efterlade din sovende baby udenfor biografsalen i barnevognen – men glem ikke babyalarmen.

Vi gør opmærksom på, at det naturligvis kun er forældrene der skal købe billetter til Baby Bio. Baby skal ikke have egen billet. 

 

Baby bio d. 1. marts: "Rom"

I "ROM" følger vi Gerda (Bodil Jørgensen) og Kristoffer (Kristian Halken), der er taget til Rom for at fejre deres 40-års bryllupsdag. En weekend fyldt med minder og kærlighed venter dem, da de genoplever byen, hvor Gerda som ung gik på kunstskole. Men Rom gemmer på mere end blot arkitektoniske skatte; den gemmer også på uventede følelser.

Når Gerdas tidligere kunstlærer og flamme, Johannes (Rolf Lassgård), træder ind i billedet, tager historien en uventet drejning. Parrets bånd udfordres, og Rom bliver kulissen for et ægteskab på prøve.

Instruktøren Niclas Bendixen, kendt for 'Ditte & Louise,' fører os med humor og hjerte gennem en romantisk fortælling om kærlighed, tiden der går, og muligheden for at finde nye eventyr, selv efter mange års ægteskab.