Baby Bio i Bio Silkeborg - Barselshygge for nybagte forældre

På den første fredag i hver måned kl. 10.30 (med enkelte undtagelser) byder Baby Bio i Bio Silkeborg velkommen til forældre og deres små skatte.

Baby Bio i Bio Silkeborg er specielt designet til nybagte forældre, der ønsker en unik biografoplevelse mens barslen står på. Når du vælger at se i en film i Baby Bio, sørger vi for, at lyset er dæmpet og lyden er sat lavt, hvilket gør det behageligt for både dig og din baby. Svagt lys i salen giver dig mulighed for let at holde øje med dit barn, og samtidig nyde filmen med mødregruppen i en rolig og hyggelig atmosfære.

Er din baby i drømmeland? Intet problem! Ved Baby Bio er det muligt at efterlade din sovende baby udenfor biografsalen i barnevognen – men glem ikke babyalarmen.

Vi gør opmærksom på, at det naturligvis kun er forældrene der skal købe billetter til Baby Bio. Baby skal ikke have egen billet. 

 

Baby bio d. 7. juni: "wicked little letters"

I den lille landsby Little Hampton, hvor selv den meget konservative Edith bor, bliver indbyggerne pludselig ramt af en række små, modbydelige breve, der dukker op ud af det blå. Mistanken falder hurtigt på den livlige Rose, hvis sprogbrug ikke altid er af den fineste karakter, selvom selv den værste havnearbejder ville finde det grænseoverskridende. Men er det virkelig Rose, der står bag de skandaløse breve? Sladderen spreder sig hurtigt i den lille by, men da Rose pludselig risikerer at miste forældremyndigheden over sin lille datter, beslutter en gruppe kvinder sig for at opklare mysteriet bag afsenderen af de mystiske breve.

Baby bio d. 6. september: "mørkeland"

I den politiske thriller "Mørkeland" følger vi op på begivenhederne fra "Kongekabale" fra 2004 og fortsætter historien om journalisten Ulrik Torp, der nu står over for nye udfordringer og afdækker demokratiets tilstand i Danmark.

Handlingen tager sin begyndelse, da Torp, efter en fyringsrunde og en periode på kontanthjælp, ender i virksomhedspraktik på sit tidligere arbejdssted, Dagbladet. Her bliver han bedt om at dække et mord på en ung fuldmægtig i Indenrigsministeriet af sin gamle kollega og nuværende chefredaktør, Henrik Moll.

Sammen med to unge praktikanter begiver Torp sig ud på en farlig rejse, hvor de afslører en lille kreds af tidligere politikere og topembedsmænd, der ikke skyr nogen midler for at bevare deres magt.

I instruktørstolen overtager Mikkel Serup tøjlerne efter Nikolaj Arcel, der stod bag "Kongekabale". Berthelsen er tilbage som Ulrik Torp og får selskab af erfarne skuespillere som Nicolas Bro og Charlotte Munck, der også medvirkede i den første film. Desuden ser vi nye ansigter som Lene Maria Christensen, Tommy Kenter og Ina-Miriam Rosenbaum samt en række unge talenter.